Wat is het personeelsformulier.nl?

quotumscan

Nieuwe medewerker in dienst? Met personeelsformulier.nl ziet u in een oogopslag op welke budgetten en subsidies uit de sociale en fiscale wetgeving u recht heeft. Ook krijgt u inzicht in de rechten en plichten vanuit UWV, gemeente en Belastingdienst.

Online vragenlijst

Laat uw nieuwe medewerker dit eenvoudige personeelsformulier invullen en u weet snel op welke financiƫle voordelen u recht heeft! Personeelsformulier.nl is een korte online vragenlijst, die altijd is afgestemd op de actuele wet- en regelgeving en eenvoudig van opzet.

Beperk uw werkgeverslasten

Alle medewerkers kunnen de vragen begrijpen en beantwoorden. Zij zijn wettelijk verplicht eerlijke informatie te geven. De verwerking van de persoonsgegevens vindt uiteraard plaats conform de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. U weet snel of u uw werkgeverslasten kunt beperken.

Voordelen van Personeelsformulier.nl

  • Eenvoudig en kort, maximaal 4 vragen
  • Grote kans op niet eerder benutte financiĆ«le voordelen
  • Lage investering
  • Discreet (geen medische vragen)
  • Uw eigen logo en welkomsttekst op het formulier
  • Beheer door specialisten van Human Capital Scan
  • Verwerking gegevens conform richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens

Doelgroepverklaring

Belangrijk: vanaf 1 januari 2018 zijn de premiekortingen vervangen door loonkostenvoordelen. U moet binnen 3 maanden na indiensttreding de doelgroepverklaring bij het UWV aanvragen. Deze verklaring geeft aan dat u als werkgever recht hebt op een loonkostenvoordeel voor die specifieke werknemer.

Binnen 3 maanden

De doelgroepverklaring moet uiterlijk drie maanden na indiensttreding van de werknemer worden aangevraagd. Alleen als u de verklaring binnen drie maanden aanvraagt, kunt u aanspraak maken op loonkostenvoordelen. Bent u te laat, dan vervalt uw recht op een loonkostenvoordeel.

Met personeelsformulier.nl ziet u meteen voor welke werknemers een of meerdere loonkostenvoordelen gelden!

Vraag om meer informatie of advies aan een van onze specialisten:

Yoeri Weekhout
yoeri.weekhout@hcscan.nl
(088) 1810000